Foto van een Fiat 70-86 in de veiling van Zaltbommel. Foto is geplaatst door fiatjuh op 30-07-2011 om 19:50:30, met 12 reacties.

Fiat 70-86

fiatjuh
Foto van een Fiat 70-86 in de veiling van Zaltbommel

Reacties

guy
86 is smalspoorversie he
fiatjuh
@guy klopt maar die staat er nog niet tussen effe verplaatsen,dank u. Met precies zo`n zelfde heb ik ook wel gewerkt in de boomgaard,zeer fijn trekkertje wat heel scherp stuurt,ideaal in de boomgaard
warmerbros
Ik, warmerbros en Davie Landinifan hebben dit object verplaatst van Tractoren Fiat 70-88 naar Tractoren Fiat 70-86
fiatjuh
Bedankt!,weer een nieuw fiattype erbij!,
warmerbros
Graag gedaan roland!
fiatjuh
@warmerbros ja ik zag deze vanmorgen op de veiling en dacht effe een plaatje van maken,ook omdat ik met zo een ook met groot plezier gewerkt heb,draait zo scherp als een heftruck bijna. deze fruitteler is een nieuwe aanvoerder op onze veiling en komt over de bommelsebrug vanuit deil
vanlint8
@fiatjuh

werk jij op de veiling??
dan zal je jack-willem van wijk ook wel kennen.
fiatjuh
@vanlint8 ik werk er niet,wij brengen onze groente daar,en jack van wijk ken ik wel
warmerbros
Zijn lekkere trekkertjes die kleine fiat's mooi compact
fiatjuh
En ook zuinig,idd met maaispuitcombinatie 4 liter per uur
vanlint8
Oke jack heeft hier een tijd stage gelopen. me vader heeft heel lang bij zijn vader gewerkt. je moet maar eens naar Robin van Lint vragen. hij kent me wel. hij is ook pas vader geworden.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 70-86 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!