Foto van een Belarus Onbekend, bezig met voeren.. Foto is geplaatst door flyinghollander op 03-08-2011 om 17:57:18, met 9 reacties.

Belarus 82

flyinghollander
Foto van een Belarus Onbekend, bezig met voeren.

Reacties

Mengeledriver
Alles wat op die foto staat (behalve de boom) was vroeger veeel mooier 😃
flyinghollander
Ben jij hier vroeger geweest dan 😛
Ze zijn in Rusland in staat om oud te bouwen ofwel nieuwbouw, maar je zou zeggen dat het toch er al 100 jaar staat. Dit scheef,dat scheef etc.
Mengeledriver
Vroeger toen er nog wat meer geld was was het wel heel mooi. Maar de periode daarna totaan nu is wat minder....
flyinghollander
Geld is er nu ook wel hoor, Rusland staat er beter voor dan Amerika 😄
Mengeledriver
Ja, alleen de verdeling is iets oneerlijker 😃
basia
Ja ; die grote tegenstellingen vallen me in Polen ook altijd op ; soms zie je een boertje een hele dag ploegen met een paardje ; een kilometer verder een nieuwe Fendt met een grote ploeg !
Ook huizen ; kastelen en soms "hokken" waar 3 generaties in wonen !
flyinghollander
En de verdeling in Nederland, West Europa is eerlijk? Verbeeld je niks, corruptie is hier open en bloot, waar in NL het in achterkamertjes word gedaan.En hoeveel agrarische bedrijven zijn al niet in handen van rijke inversteerders?
Zetor-Musil
Ik, Zetor-Musil en marcoMFFAN hebben dit object verplaatst van Tractoren Belarus Onbekend (Voeren) naar Tractoren Belarus 82 (Voeren)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Belarus 82 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!