Foto van een Fiat 600,rein bezig met balen persen in noordwijkerhout.. Foto is geplaatst door warmerbros op 05-08-2011 om 21:49:19, met 5 reacties.

Fiat 600DT

6.195 foto's van @warmerbros

warmerbros
Foto van een Fiat 600,rein bezig met balen persen in noordwijkerhout.

Reacties

fiatfan
Ouderwetse boeren daar zo!! hihihi
warmerbros
Ja ik heb er weer eentje gevonden,maar wat is het toch mooi zo met zo'n trekkertje en een balen pers aan het werk te zijn,kleine baaltjes is veel vraag naaar de laatste tijd heb ik gehoord dus we kunnen voorlopig blijven genieten van zulke tafrelen
fiatjuh
@warmerbros

ja weer een mooi plaatje peter,vind ik altijd mooi om te zien een werkende kleine pakkenpers met een klein trekkertje ervoor,hoor je elke persslag (bijna) aan de motor
warmerbros
Ik, warmerbros en SJB533 hebben dit object verplaatst van Tractoren Fiat 600 (Balen persen) naar Tractoren Fiat 600DT (Balen persen)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 600DT ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!