Foto van een Hanomag Brillant 701A, bezig met haver transport. TF'er Allrad op de bok van de Hanomag met daarachter een Veenhuis 10-2 silagewagen. TF'er Joop3 zit achter het stuur van de MB-Trac en ee

Hanomag Brillant 701A

joop2
Foto van een Hanomag Brillant 701A, bezig met haver transport. TF'er Allrad op de bok van de Hanomag met daarachter een Veenhuis 10-2 silagewagen. TF'er Joop3 zit achter het stuur van de MB-Trac en een Ford 6610 is ook nog zichtbaar.

Reacties

Super mooie foto!
skullcandy
Mooie foto, dat kleine trekkertje kan dus nog wel aardig wat trekker als ik dat zo zie
Schluterfan
Ik denk dat dat kleine trekkertje een stevige Hanomag Brilland 701A is? Oude glorie uit de jaren 70 nog met een 6cilinder voor de neus! Gouden tijden, al heb ik ze niet gekent. Toen werden tenminste nog trekkers gebouwd, heel wat anders dan die plastic zooi van nu 😞
930triplemaaier
Nou weegt haver niet zoveel hoor maar afgezien daarvan is het een heel mooie foto
930triplemaaier
Nou weegt haver niet zoveel hoor maar afgezien daarvan is het een heel mooie foto
Joop3
@930triplemaaier 's Ochtends na 50 meter de pijp verstopt, en het hakselrad was net een centrifuge... Deze haver woog wel wat. Ter geruststelling: in de mais gaat de kar net zo vol.
Deze 70 pk machine laat heel wat hedendaagse trekkers in de 80-90 pk klasse staan. En als je hem hoort alleen al wordt je al bang!
sebas deutz150
Je gaat toch geen veenhuis halfvol laden daarnaast moet de hanomag ook wat te doen hebben 😃
joop3 ga nog met de auto naar nordhorn want wij zijn van plan om er te gaan kijken
Joop3
@sebas deutz150
Nee, ik ga volgende week naar het treffen in Esche. De organisator "Schrotti" heeft 10 jaar op Nordhorn gestaan, en nou mocht het niet meer, omdat hij zich niet binnen 3 uur na het openen van de inschrijving heeft aangemeld. Omdat hij het zat is, dat ze de mensen die Nordhorn groot hebben gemaakt zo aan de kant zetten heeft hij zijn eigen Oldtimerweekend georganiseerd! En wij als gezamelijke MB-Trac en Hanomag-rijders ondersteunen dit initiatief natuurlijk van harte, ondermeer omdat dit een gezellig feestje gaat worden.
sebas deutz150
Oke daar gaan jullie zeker geen maishakselen?
Joop3
@sebas deutz150 Voor volgend jaar staat al wel 9 ha gepland, maar dat was nu te kort dag. Eind september nog wel op kleine schaal in Nordhorn.
Allrad
@joop2

Goed bezig!!!
Joop3
@Allrad Dat zie je verkeerd. Joop3 blaast al die wagens zo netjes vol; niet Joop2...
😃
Meneer Kool
@skullcandy

ach jo.. trekt ie makkelijk 😉 van zo'n wagentje vol hoef je met 70 echte pk's niet tam te worden. 😉
MBTrac1100
Zelfde silagewagen ook gewoon vol met klein trekkertje

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Hanomag Brillant 701A ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!