Foto van een John Deere 1640, bezig met balen persen.aan het balenpersen met de 1640!. Foto is geplaatst door -Anne- op 09-08-2011 om 17:05:43, met 13 reacties.

John Deere 1640

-Anne-
Foto van een John Deere 1640, bezig met balen persen.
aan het balenpersen met de 1640!

Reacties

lemelerveld23
Mooie trekker 😃
Mooi spul
heidewoud
En maar balenpersen, en maar balenpersen! hopelijk niet met de handen opruimen 😃
johndeere6910
Donders mooi combi
herman johndeere
@heidewoud

ik denk wel dat dat gaat gebeuren haha hoe wou je het anders doen?? er zit geen slee achter of je moet het met een shovel doen
radium45
Is dit stro ''omgelegd'' of komt het zo uit een combine vallen?
basia
Geen "oude " pers ; Produceerd N.H. zelf nog persen ?
Abarth
Vaak is het idd beter om stro eerst even om te leggen.. Vooral als het nog niet helemaal droog is en het zwad niet zo mooi ligt.
radium45
@Abarth

ja dat weet ik, maar soms zie je nog wel eens combines die het stro heel mooi laagsgewijs neerleggen. Vooral tegenwoordig met die giga maaiborden krijg je zon pak stro in het zwad dat het bijna niet meer drogen wil.
Abarth
En dan kun je er met de pers haast niet doorkomen en krijg je super veel balen aan 1 stuk, wat overigens niet altijd een nadeel hoeft te zijn 😉
roelarkink
Het is omgelegd. en nh maken zelf nog persen dit is een pers uit 2011 😃 werkt super:D
roelarkink
Was Gelukkig de laatste rijd:D

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 1640 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!