Foto van een JCB Verreiker, bezig met balen halen.1242 pakjes:D. werkt super met zo'n klem:D. Foto is geplaatst door -Anne- op 09-08-2011 om 17:08:55, met 15 reacties.

JCB Verreiker

-Anne-
Foto van een JCB Verreiker, bezig met balen halen.
1242 pakjes:D. werkt super met zo'n klem:D

Reacties

eddie
Zo netjes hoor 😄 allemaal goed droog dan ? stro was hier nog wel wat vochtig
fendtjuh
Wanneer haal je dit weer weg dan? Want vocht trekt meteen omhoog in de balen.
fiat480
Zijn veel pakjes stro
eddie
@fendtjuh

wrs in de winter, want dit is voor de handel 😉
ford8630power
Is dit geen hooi?
eddie
Nee das stro jong schele 😛 Ook wel moeilijk om droog stro binnen te alen dit jaar
fendt-412
Is nu wel heel nat. Maar dat het 2week op het land ligt met af en toe een bui erin wordt het niet minder van. Beter dan dat hele gele stro dat voor geen meter vocht opneemt. Stro keren heeft wat verliezen, alleen zit je als koper niet mee.

Is hier alleen nog maar wat gerst gecombined, wintertarwe moet allemaal nog. Wordt ook wel een keer tijd, voordat er schot in komt.
massey-ferguson
Niet zulke strake pakie's voor stro as ik eerlijk moet zijn
eddie
@fendt-412

Tis nu idd wel erg nat, maar je moet ook niet vergeten dat er nu en veel vocht in het stro zit en dat de ondergrond ook al wel flink nat is, en dat het de komende 5 dagen niet echt stabiel weer is, dus als je nu nog wat hebt liggen dan mag er ook nog wel weer 3 dagen warm weer op, en de dagen worden ook al weer korter dus ook al weer eerder en meer dauw. Wij hebben nu dacht ik 25 ton maar das ook niet allemaal zo heel droog, dus uit kijken voor broei... moeten nog veel meer stro binnen halen.
fendtjuh
Nou mooi baggerstro heb je dan als dit van't winter weggaat... Hadden zelf in de schuur stro op droog zwart zand staan, onderste is toch verrot.
eppo
@fendtjuh

dan moet je eerst een pallet eronder door leggen, zo kan er toch nog een beetje lucht door. en er komt dit jaar heel veel grou stro als het weer niet snel verandert.
fendtjuh
Klopt staan nu ook pallets onder. Plastic wil niet, ook geprobeerd.
-Anne-
Dit stro was niet helemaal droog. maar droogt wel redelijk mooi zo. staat op pallets met aardappelkleed erover heen. het kon gewoon niet beter. racen tegen de regen... niets aan maarja. zo hebben we tenminste nog wat.

en dit is gerste stro. zijn zeker wel strakke pakken:P
TwanB
@-Anne- Word dit vaker toegepast bij stro opslag? En is een International 440 pers een goede pers, ivm. de knopers e.d.?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de JCB Verreiker ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!