Foto van een Case International 845 XL, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door Case-IH Bram op 11-08-2011 om 22:45:59, met 10 reacties.

Case International 845 XL

Case-IH Bram
Foto van een Case International 845 XL, bezig met poseren.

Reacties

Daanl
Dat zijn net knikkers 😛 dit is beter werk
Case-IH Bram
@Daanl. De balen op jou foto zijn idd mooier. Weet je ook met welk merk pers ze zijn gemaakt? Die op mijn foto zijn gemaakt door een Mc. Hale.
Daanl
@Case-IH Bram

die zijn gemaakt met een Krone Comprima CF155XC met een ford 8630 ervoor. zit je hier nog ergens in de buurt van rossum dan?
Case-IH Bram
Nee dit is in de buurt van Varsseveld. Maar er word gezegt dat Mc. Hale de mooiste balen maakt met de meeste perskracht, maar dat betwijfel ik nu. Verder is het wel heel leuk om de case af en toe te laten brullen voor zo'n wagen vol balen. Er zouden er misschien nog wel meer op kunnen , maar zo hoef je ze niet vast te zetten. Daar staat tegenover dat een 80 pk voor zo'n wagen niet veel is, al is het dan bijna hooi, dus vrij droog.
Daanl
Deze pers echt super strak, als je deze een paar dagen zo in de wei laat liggen dan vervormen ze niet , de meesten krijg je dan zo'n kant aan. haha dat is zeker mooi beetje brullen, zeker een mooie wagen wij zoeken ook nog 1 wagen van 8/9 meter lang 2 of 3 asser lucht geremt misschien weet jij er nog een?
Case-IH Bram
Ja de balen zijn op jou foto erg mooi gevormd Misschien ligt het ook wel aan de manier van rijden tijdens het persen. Dat zou ok heel goed kunnen. De wagen is wel mooiwat laadopervlak betreft. Hij laat zizh alleen wel zwaar trekken. Op dit moment weet ik zo geen wagen voor je te staan. Maar ik zal het zeker even voor je in de gaten houden. Op marktplaats staan er wel wat, maar ik weet niet of dat bij jou in de buurt is en of dat is wat je zoekt.
marcford
@Case-IH Bram

mc hale is mooier bij iets natter gras krone bij droger gras (is mij vertelt)
Case-IH Bram
Oh kijk dan is het dus wel te verklaren. Meestal zijn de balen die de boer maakt bijna hooi en zijn daardoor dus wat minder van vorm. Maar het gaat natuurlijk ok niet eht om de vorm, maar om wat er in zit. En dat is goed.
jehan
@Case-IH Bram wel of geen messen erin maakt ook zeer veel uit ..en het model van de kidden niet te vergeten

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 845 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!