Foto van een Machines Diverse, bezig met poseren.Onderweg naar mijn werk gespot in Voorst. Specificaties http://www.gtbunning.co.uk/lowlander.html

Bunning Lowlander MK4

dickt
Foto van een Machines Diverse, bezig met poseren.
Onderweg naar mijn werk gespot in Voorst. Specificaties gtbunning.co.uk/lowlander.html/

Reacties

dickt
Ik, dickt en marcoMFFAN hebben dit object verplaatst van Tractoren Machines Diverse (Poseren) naar Machines Bunning Lowlander MK4 (Poseren)
dickt
Bedankt voor het helpen verplaatsen!
marcoMFFAN
Graag gedaan 😄
heej Dick heb je al een oltimer gevonden
dickt
@marcoMFFAN

Nog niet. Er zijn hier in huis meer mensen die wat te zeggen hebben over de spaarrekening. En ik heb een beetje dure smaak 😉
Moet de Belarus BX80 van mijn oom maar eens weer starten en er Vierakker meee onveilig maken. Heeft nu bijna 2 jaar stil gestaan. Is van 1982. Ik weet niet of dat al onder de oldtimers valt.
Mag binnenkort wel mee met buurman LV met een oldtimerrit op één van zijn Eichers. Zaterdag is er een rit, maar dan kan ik niet. Volgende keer beter.
marcoMFFAN
Zijn vrij prijzig een echte goede oltimer.
van 82 vin ik tog al wel een oltimer je zie ze ook niet veel.

mag nog een 2 rondjes rijden in wichmond met
1 van zijn Eichers
CoenNijenhuis
@dickt Wat voor type Eichers zijn dat? Wij hebben er ook al eens 2 gehad..
dickt
@CoenNijenhuis

Zal even een keer kijken.
dickt
@marcoMFFAN

De wagen van de Pierendiek of die van Jong Vierakker? Zal een paar (Sjomp) foto's maken. Dan kan Coen ook zien welke Eichers het zijn. Ik hoorde dat de Pierendiek en Jong Vierakker een Eicher van LV krijgen voor de optocht. Dus ook dit jaar weer twee Eichers van hem in de optocht.
dickt
@CoenNijenhuis

De boer, waar we laatst die 33 ha gras gehakseld hebben, had vroeger ook Eichers. Een oude uit de ED serie met zo'n hele lange gashandel naast het stuur en een Tiger. Later heeft hij een nieuwe gekocht. Volgens mij een Königstiger. Deze had toen al de poken rechts naast de stoel in plaats van in het midden. Dat was toen heel wat! Ik heb daar ook (als buurjongen) wel veel mee gereden. Die boer had ook 8 ha grond in de Luur bij Olburgen. Dat waren altijd wel lekkere ritjes.
CoenNijenhuis
@dickt
Ah een Königstiger met snelgang dan zeker? mooie trekkers zijn dat! Vandaag en gisteren zijn we daar trouwens weer geweest.. 😄
Valtrapowerr
Mooie strooier 😄

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Bunning Lowlander MK4 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!