Foto van een David Brown 885. Onderaan hydraulic filter met aflaatpunt. Rechts daarvan is nog een aflaatpunt ? Welke olie is dit?

David Brown 885

kawasaki
Foto van een David Brown 885. Onderaan hydraulic filter met aflaatpunt. Rechts daarvan is nog een aflaatpunt ? Welke olie is dit?

Reacties

john deere 7810
Versnellingsbak? weet niet of deze een gescheiden hydroliek systeem heeft
IH-Jansen
Naaf reduktie???
zit hij onder de steek as?
Gerbil
De olie van de versnellingsbak en achter brug van een DB is het zelfde... in de linker ronde bak zit het filter. en rechts is nog een extra aftappunt van de achterbrug maar daar komt niet veel olie uit.
kawasaki
Heb 2 weken geleden inderdaad de olie afgelaten van m'n DB885. Snelle manier is eerst de grote bout losdraaien en er komt snel meer dan 20 l uit. Klein aflaatpunt op filterdeksel bevat dan nog enkel de inhoud van dit filterhuis. Er is voorzien in brochure dat er ongeveer 22,5L in moet. Ik heb er 21,5 ingegoten na vervangen van filter. Oliepeil stond iets boven max-peil. Is dus transmissie-/Hydraul-. en differieel-olie tesamen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de David Brown 885 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!