Foto van een Fortschritt ZT 300 D, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door john deere 2850 op 21-08-2011 om 20:26:24, met 4 reacties.

Fortschritt ZT 300

john deere 2850
Foto van een Fortschritt ZT 300 D, bezig met poseren.

Reacties

SJB533
Wat n machtige bok! Ziet er netjes uit. Die stang met kogel is voor t trekken van een andere trekker zeker?

Fordje 2000/3000 ernaast?

Waar was dit ergens?
Gerrit GBo
Dit heeft wel wat, vind dit persoonlijk erg mooi
rick fordcrazy
@john deere 2850

waanzinnige trekker heb hier op gereden in duitsland flak bij leipzig, die jongen had van alle types na 1960 zowat 1 of meerdere in zijn bezit, deze machine was zijn tijd ver voor, alleen je kunt zien dat daar gewoon niet de goede matrialen, en nowhow voor handig waren, er zijn trouwens van deze trekker meerdere uitvoeringen, en het vervolg op deze was de 303 geloof ik deze had nog iets meer pk's en een giganties mooi geluid!!,

het verhaal gaat dat veel oostduitse akker bouwers de laatste twee jaren massal deze trekker's terug kopen, nadat de meeste oostduitse boeren na de wendung een nieuwe kakel verse trekker met subsidie gekocht te hebben hun Fortschritt, ursus, enz voor zeer weinig verkocht hebben,omdat er zo makkelijk aan gesleuteld kan worden en zeer weinig nodig is voor onderhoud, en liever hun nieuwe westerse trekker wegdoen dan 'Hun fortschritt" valt wat voor te zeggen natuurlijk!!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fortschritt ZT 300 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!