'Smulsiroop' aan het verdelen over de kuil. (met sectieafsluiting aan het verdeeleffect te zien :D). Foto is geplaatst door robert_fendt op 24-08-2011 om 21:38:44, met 9 reacties.

Fendt 308 LSA

robert_fendt
'Smulsiroop' aan het verdelen over de kuil. (met sectieafsluiting aan het verdeeleffect te zien :D)

Reacties

dx11
Mooi dat het kan 😄

gaat zeker wel mooier als met de gieter 😛

Dit is het eerste jaar? nog niet van gevoerd bedoe ik eigenlijk.
johndeererob
Waarvoor doen ze dat ??
dx11
Meer smaak aan het gras te geven
zetor4ever
Dat gaat mooi zo
robert_fendt
Door het toevoegen van smulsiroop wordt het gras smakelijker (suiker) en het komt de conservering ten goede. In het voorjaar en in de zomer zit er wel genoeg suiker door de zon in het gras, maar tijdens het maken van deze snede viel het weer tegen en was er weinig zon.

@dx11: jij hebt die verhalen ook al weer van Guido gehoord??
dx11
Ja, ben alleen benieuwd of de koeien het ook beter eten. Daar heb ik nog niets over gehoord
johndeererob
Oke
robert_fendt
Kuil gaat open als de koeien dag en nacht op stal gaan, zal nog wel ff duren. Ik denk dat het moeilijk de bepalen is of de koeien het beter eten, dan zou je eigenlijk de helft van de kuil moeten overslaan en de blokken om en om voor het hek zetten.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 308 LSA ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!