Fendt 306 met Kuhn maaiers even op de foto bij de dealer. Foto is geplaatst door Kees Fahr op 30-08-2011 om 15:51:22, met 9 reacties.

Farming Simulator Fendt

Kees Fahr
Fendt 306 met Kuhn maaiers even op de foto bij de dealer

Reacties

KOETIE
Dat is nietde goeie cabine op de trekker dus daarom heb ik hem niet gedowload
john deere 2850
Hoe maak je die foto's? kun je ff de download link geven en hoe en wat je moet doen?
dirkie ten hove
Gewoon de toets boven insert drukkken en dan staat er een mapje in mijn documenten en dat heet mygames en daar staat FS en daar in staat een mapje screensots en daar zitten ze alemaal ze in en als je daar niks van snapt moetje effe reageren
Kees Fahr
Als je gaat spelen, zoek de knop PRINTSCREEN. Ga in de juiste positie staan en druk 1x op de knop. Dan als je klaar bent met spelen ga je naar de ''screenshot'' map. Die vind je door hier op te klikken:
Start (links onderin) -> mijn documenten -> my games - Farming Simulator 2011 -> Screenshots en dan kun je daarna daar je foto('s) opzoeken.
Succes
maxkefendt
Hoe kun je fendts op farming simulator krijgen ?
Kees Fahr
Downloaden van het internet, en dan opslaan in de modsmap.
fendt308-driver
Kun je download link van de maaier geven?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Farming Simulator Fendt ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!