Foto van een Claas Ares 617, bezig met balen persen.Gisteren even door de Broekweg in Baak en het Muizengatgefietst. Daar was veel activiteit. Aardappels rooien, ronde balen maken, gras hakselen en gr

Claas Ares 617

dickt
Foto van een Claas Ares 617, bezig met balen persen.
Gisteren even door de Broekweg in Baak en het Muizengatgefietst. Daar was veel activiteit. Aardappels rooien, ronde balen maken, gras hakselen en graan oogsten. De combine was te ver weg voor een foto. Van de rest wel foto's gemaakt.

Reacties

joozt
Ja het was een druk dagje gisteren. Ik kwam vannacht om 01:30 nog een balenperser tegen!
dickt
@joozt

Het was inderdaad overal gekkenhuis. Maar niet alleen hier. Gisteren belde mijn zwager uit Denemarken. Hij ging vandaag helpen bij de buurman. Graan oogsten met 5 combines en 5 kippers. De loonwerker had 4 sets rupsen gekocht bij Claas die zowel op de combines als op de hakselaars passen en waarmee ze op de weg kunnen rijden.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Ares 617 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!