Foto van een Ford Onbekend, bezig met hijswerk.Deze kwam ik tegen in de franse alpen,een naar hijskraan omgebouwde trekker,of een naar trekker omgebouwde hijskraan......Is het wel een Ford?

International 574

236 foto's van @valtradriver

valtradriver
Foto van een Ford Onbekend, bezig met hijswerk.
Deze kwam ik tegen in de franse alpen,een naar hijskraan omgebouwde trekker,of een naar trekker omgebouwde hijskraan......
Is het wel een Ford?

Reacties

pieto84
Is gebouwd met een engelse inter 574 ofzo...
SJB533
Wel een Inter, maar ik dacht niet aan een Doncaster type. Deze heeft namelijk een rechte grille, niet een die schuin ligt. Althans, dat kan ik er van zien. Ook een 84/85 type heeft een andere grille.
pieto84
Denk het wel, want deze heeft de grille iets schuin staan, wat die doncaster modellen ook hebben. Ergens anders zijn er toch ook geen types gebouwd met zo'n neus, of heb ik dat mis?
SJB533
Heb je: 4/533V/E Gen I maar t is toch een doncastertype, of zijn er ook Amerikanen met een schuine grille?
pieto84
@SJB533

Maar die zijn veel kleiner. Ik neem aan dat je dan die franse met die polyester kap bedoelt... Amerikanen met een schuine grille heb ik nog nooit gezien..
SJB533
Franse? Welke types dan?
pieto84
Deze stond in Nordhorn
pieto84
marcoMFFAN
Ik, pieto84 en radium45 hebben dit object verplaatst van Tractoren Ford Onbekend (Poseren) naar Tractoren International 574 (Poseren)
SJB533
Waarom een 5? Zijn meerde types, een 674 zou ook kunnen.
valtradriver
Het kan haast geen Ford zijn maar als ik de (andere) foto inzoom dan lijken de eerste 2 letters toch een F en een O te zijn....
Ook is het plaatwerk anders als de IH 574.
Als je op google afbeeldingen op "tracteur grue" zoek kom je alleen 2 ford's tegen met zo'n torenkraanopbouw!
P.s. noem je zo'n bouwkraan ook grue in't frans?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 574 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!