John Deere 5080 GV met Darwin bloesem dunner. Foto is geplaatst door Hendrik Hol op 06-09-2011 om 21:40:05, met 10 reacties.

John Deere 5090GH

Hendrik Hol
John Deere 5080 GV met Darwin bloesem dunner

Reacties

jumpforjoy
Waar mag dat dan weer goed voor zijn?
Hendrik Hol
IS er voor om tijdens de bloei van de appelbomen een gedeelte van de bloesem te dunnen, hierdoor komen er minder vruchten aan de boom, en hoeft er later minder met de hand gedund te worden, ook is het niet meer nodig om gemisch te dunnen
fiatjuh
@Hendrik Hol

en werkt dat wel? sla je alles niet aan gort met die vliegenmeppers?
Hendrik Hol
Het werkt goed, is minder schadelijk voor de boom dan chemisch ingrijpen, door de combinatie van spindel toerental en rijsnelheid gaan de draden wervelen daardoor valt de beschadiging mee.
fiatjuh
is dan wel zacht materiaal dan,ik weet wel hoe vroeger je dunt hoe beter het voor de boom is,zelf heb ik in de fruitteelt gedund met ATS een meststof is dat werkte ook goed bij droog weer net na volle bloei en met de snelspuit 1000 liter per ha,met de hand heb ik nooit gedund,ik weet wel dat is een berg werk,en dan kan dit een mooi en beter alternatief zijn
Hendrik Hol
Het heeft tegen over ATS best een aantal voordelen.
Maar het is aan de voorlichting om Nederland daarvan te overtuigen, Wij importeren en verkopen deze machine.

Meer info over machine's voor de fruitteelt op www.hholenzoon.nl
fiatjuh
hholenzoon.nl/ dan rijdt er van jullie ook de lipco tunnelspuit bij dirk van hees hier in hedel!,een mooie machine met een goed uitzicht en besparing op middel!
Hendrik Hol
Klopt helemaal.
Rijden er 3 van in Nederland.
fiatjuh
Deze

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 5090GH ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!