Foto van een Deutz D5206, bezig met poseren.Mest op het land rijden ging hier niet als verwacht.Van deze trekker hebben we de motor laten reviseren en hebben we rondom nieuwe banden op gelegt ook heef

Deutz D5206

deutzke123
Foto van een Deutz D5206, bezig met poseren.
Mest op het land rijden ging hier niet als verwacht.
Van deze trekker hebben we de motor laten reviseren en hebben we rondom nieuwe banden op gelegt ook heeft hij een nieuw verflaagje gekregen , nu word hij verkocht wegens plaatsgebrek.

Reacties

wouter_
Zit ie vast?
deutzke123
Ja verder kwamen we hier niet meer, we hadden het wel verwacht dus hadden wat gewichtjes achterop gehangen.we hebben hem hier dus ook maar gewoon omgekiept.
deutzman8006
Is toch eewige zond om hem te verkopen
mooie tractor toch
zandvliet-120
Prachtige deutz hij heb het iets te zwaar
deutzke123
Eigenlijk zonde om te verkopen maar 1 van de 3 moet er weg hier, en inderdaad hier was het net wat te veel voor hem gemakkelijk geeft deze het niet op maar dit is een 4 wielige Krone 3 zijdige kipwagen die er achter hangt en dat in combinatie met een nat veld kan bijna niet goed komen

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D5206 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!