Foto van een Deutz-Fahr Agrotron TTV 610, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door gekvanfendt op 14-09-2011 om 22:08:31, met 6 reacties.

Deutz-Fahr Agrotron TTV 1160

gekvanfendt
Foto van een Deutz-Fahr Agrotron TTV 610, bezig met poseren.

Reacties

kosdeutz
Ttv 1160
kosdeutz
Mooie foto verders was wel zware compost die dag deze vracht was 18 ton en meestal zit ik zo tussen de 15 en 16 ton in
Dirkisboertjee
@kosdeutz

Voorladersteunen op de TTV?
kosdeutz
Ja klopt sinds een week zitten ze er op want we hadden eerst een hefmast voorop maar die was op en paste ook niet op de 115 voor szomers te hefmasten op de klei dus is daar een voorlader voor gekomen. maar die 115 gaat strax weer onder het strodak dus hebben we een voorlader staan die we niet kunnen gebruiken dus vandaar ook steunen op mijn trekker zodat ik het kan gebruiken met het planten op de klei
RobDeutz104
Ik, kosdeutz en chris lee hebben dit object verplaatst van Tractoren Deutz-Fahr Agrotron TTV 610 (Poseren) naar Tractoren Deutz-Fahr Agrotron TTV 1160 (Poseren)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron TTV 1160 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!