Foto van een John Deere W550 HillMaster, bezig met poseren bij John Deere Setting Directions 2011 - Customer Days 2011 in Osnabrück.

Dit is wat je ziet vanuit het raampje achter de stoel in de cabine van de combine. Door de flits en weerspiegeling zie  het helaas niet goed!

John Deere W550

Foto van een John Deere W550 HillMaster, bezig met poseren bij John Deere Setting Directions 2011 - Customer Days 2011 in Osnabrück.

Dit is wat je ziet vanuit het raampje achter de stoel in de cabine van de combine. Door de flits en weerspiegeling zie het helaas niet goed!

Reacties

Mispelaar
?
Mispelaar
Oeps iets te vroeg...
JD6930
@Mispelaar

Haha kan gebeuren 😛 Ik verwijder hem denk na die 24 uur wel weer, of het moet zijn dat mensen hem toch duidelijk genoeg vinden.

Het klinkt misschien stom maar ik zou niet weten wat dit gedeelte precies is in die combine? Hier wordt het graan in opgeslagen of niet tijdens het combinen? Of is dat in een ander deel?
joozt
@JD6930

Jeps, dit is de graan/korrelmais bunker! 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere W550 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!