Foto van een Krone turbo 2900. Toch maar wel ff een paar nieuwe hoepels er in...... Geplaatst door dx11 op 25-09-2011 om 23:37:22, met 13 reacties.

Krone Turbo 2900

641 foto's van @dx11

Foto van een Krone turbo 2900. Toch maar wel ff een paar nieuwe hoepels er in.....

Reacties

CaseCS130
Heeft er wat ingezeten of waren ze doorgesleten? Die hoepels hebben wij zover ik weet nog nooit vervangen.
pieto84
Zo krom als een hoepel 😛
dx11
@CaseCS130

een is er al 5 jaar uit, de andere 2 kwanmen er de laatste keer kuilen uitgerold. Niet tegelijk overigens.
Siebenga
Geniaal idee eigenlijk zo'n invoer
deutzisthebest
@Siebenga

Hoezo is dit een briljant idee?
Of was je sarcastisch 😛
radium45
Fella had ook ooit zoiets, werkte met krukassen.
Siebenga
Nee ik meen het serieus!
CaseCS130
Invoeren zijn best goed idd. Enige slijtage is ruimte op de invoervorken op een gegeven moment. Vermogensbehoefte is erg laag en de wagen stampt niet zoals een wagen met balkeninvoer. Capaciteit is het grootste nadeel, er is niet snel mee te rijden, zeker niet met zwaarder gras.
dx11
Je kunt er wel aardig mee stampen vindt ik. De snelheid tijdens het laden ligt niet enorm hoog, maar voor een boerenwagen prima.
s-d-j
Wij hebben dan een turbo 5000 met onze ouwe Fendt 309 er meestal voor ik hoef niet harder te rijden dan 8km/u met wat zwaardergras, overigens wij stalvoeren eigenlijk alleen maar met die wagen 😄 en soms nog eens ff zelf een paar hectare oppakken als het even kan :)lekker stampen
s-d-j
Er is trouwens niets mis met de invoer kijk wel uit dat die armen niet losraken we hebben dat 1 keer gehad hele trommel dwarsdoor gedraaid kon niet meer worden gerapareerd,
SJB533
Ik, selten en dickt hebben dit object verplaatst van Tractoren Krone turbo 500 naar Tractoren Krone Turbo 2900 (Poseren)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Krone Turbo 2900 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!