Foto van een John Deere 6520, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door johndeere6520 op 02-10-2011 om 12:00:52, met 12 reacties.

John Deere Haarbal

johndeere6520
Foto van een John Deere 6520, bezig met poseren.

Reacties

fendt trekkertje
Haarbal.
kwam dr bij mij niet in 😛
anoniem
Haha mooi, de hond met. 😛
Inter1246fan
Ik, mbvaltra en steyrTom hebben dit object verplaatst van Tractoren John Deere 6520 (Poseren) naar Tractoren John Deere Haarbal (Poseren)
steyrcvt6160
Bij mijn toch ook ik heb bij een boer stage ge loopen en die nam de hond ook altijd mee maar bij mijn ging hij meestal net zo hard er uit als dat hij er in ging als ik met de tractor weg moes
john deerefan
Is dat bono of mika
a3vandiejen
Knap als je die leert rijen haha
wiltie63
Wel een leuke hond 😉
Inter1246fan
Bij de veeboer waar ik werk hadden ze ook een hondje, zo'n jack russel op hoge pootjes. Als die op de tractor zat kwam je er toch niet op. Die begon te grommen als je al de deur open wilde maken.
Newholland-Fendt
@steyrcvt6160

Hij rijd nog altijd met plezier mee 😃
steyrcvt6160
@Newholland-Fendt haha ow oke dan is het goed yordi 😛
JD6530
Na starten haha

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere Haarbal ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!