Onze nieuwe (occasie) Volvo L25B :). Hij volgt de Zettelmeyer ZL502 op, die onlangs de geest gaf. Motor was vastgelopen en de hydrostaat tot op den draad versleten, dus ja, er moest wat anders komen.3

Volvo L25B

Schluterfan
Onze nieuwe (occasie) Volvo L25B 😄. Hij volgt de Zettelmeyer ZL502 op, die onlangs de geest gaf. Motor was vastgelopen en de hydrostaat tot op den draad versleten, dus ja, er moest wat anders komen.

3600uren op de klok, bouwjaar 2007 en 405 brede sloffen eronder 😃

Reacties

fendt-vario
Is dit bij ritchy bros ?
Schluterfan
@fendt-vario
Nee, dit is bij Kuiken NV in Oud Gastel. Maar kdenk dat dit een van de vestigingen is van hen? Omdat Kuiken normaal in Emmeloord zijn thuisbasis heeft. Ze deden alleen 2de hands machines daar. Niet alleen Volvo, maar ook Sennebogen en dergelijk.
fendt-vario
Ik ben 1x bij ritchie bros geweest die heeft een terein vol met echt alles wat 2de hands is van bijna gloedje nieuw tot oud, maar k dacht dat zo omdat daar ook van die grote dumpers stonden 😉
schluterman
Mooi shoveltje simon hij ziet er nog super goed uit.
Veel werk plezier ermee. 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Volvo L25B ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!