Foto van een Case Magnum 310 Gold Signature, bezig met maïs hakselen.  Sprangers, Hoogstraten (B)We zijn de Magnum-driver zeer erkentelijk voor het feit dat hij even rustig aan deed, zodat we wat moo

Case IH Magnum 310 Gold Signature

Martin Holland
Foto van een Case Magnum 310 Gold Signature, bezig met maïs hakselen. Sprangers, Hoogstraten (B)
We zijn de Magnum-driver zeer erkentelijk voor het feit dat hij even rustig aan deed, zodat we wat mooie plaatjes konden schieten.

Reacties

tractorquintentje
Prachtcombi!
chiel6920S
Wat is dit een fantastische combinatie zeg! echt prachtig!
devermeiren
Prachtige combinatie ,bij @stefluyckx aant hakselen zo te zien
harald vrieling
Dikk
eppo
Wel mooie multicurele foto trouwens haha
johndeerefendtfan
@eppo

idd jammer van de tempel op de achtergrond 😃
FJP1976
Prachtige combinatie
Martin Holland
Mwa, volgens mij is het geen tempel maar een nachtclub of zo, tis precies op de grens, en daar vind je nogal van dat soort gelegenheden..
william brooymans
Prachtige combinatie!! Absolute topper.
J0hnDeere7930fan
Hoeveel m³, die silagewagen?
SJB533
Ik, SJB533 en frank_mf hebben dit object verplaatst van Tractoren Case Magnum 310 Gold Signature (Maïs hakselen) naar Tractoren Case IH Magnum 310 Gold Signature (Maïs hakselen)
Vroem Vroem
@johndeerefendtfan @eppo @Martin Holland Het is al wel vier jaar geleden maar ik wil toch dit misverstand even uit de wereld helpen. Het gebouw op de achtergrond is inderdaad geen tempel. Vroeger was dit een seminarie (opleiding tot priester) en klooster. Veel christelijker ga je niet vinden. In de jaren '70 is het vervolgens verbouwd tot feestlocatie. Het is een immens groot gebouw met meerdere zalen en is dan ook vooral gericht op hele grote groepen (tot 3500 man). Het is echter zodanig verbouwd dat het eigenlijk niet meer als klooster te herkennen is en inderdaad meer weg heeft van een paleis. Het staat trouwens aan de Nederlandse kant van de grens.

Maar wat op de voorgrond staat is natuurlijk het mooiste aan deze foto. Wat een prachtcombinatie! @Martin Holland weet jij misschien ook hoeveel uren deze trekker nu heeft gedraaid? Ik meen ooit ergens hier op de site gelezen te hebben dat deze kolos relatief weinig draaiuren maakte.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case IH Magnum 310 Gold Signature ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!