Foto van een Husqvarna RBH180, bezig met poseren. Inmiddels is de opvangbak gespoten, ik heb gewoon zwart gemaakt, omdat het orginele oranje erg was verkleurt. Het maaidek komt er binnenkort ook weer

Husqvarna RBH180

danny_ford
Foto van een Husqvarna RBH180, bezig met poseren. Inmiddels is de opvangbak gespoten, ik heb gewoon zwart gemaakt, omdat het orginele oranje erg was verkleurt. Het maaidek komt er binnenkort ook weer onder, ik moet nog wachten op een nieuwe messenhouder. Mijn oom heeft het maaidek gelast en er zijn al nieuwe messen bij, dus hij is er weer bijna klaar voor. Aub nog even helpen met verplaatsen naar Husqvarna RBH180.

Reacties

isekitx
Staat ook niet gek dat zwarte
danny_ford
Bedankt, dat idee had ik ook
danny_ford
Ik, danny_ford en isekinoel hebben dit object verplaatst van Tractoren Husqvarna IT 112 (Poseren) naar Tractoren Husqvarna RBH180 (Poseren)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Husqvarna RBH180 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!