Foto van een Fendt 820, bezig met maïs inkuilen.bij landbouw. Foto is geplaatst door de senne op 25-10-2011 om 20:33:40, met 8 reacties.

Fendt 820

de senne
Foto van een Fendt 820, bezig met maïs inkuilen.bij landbouw

Reacties

tractorquintentje
Haha schande, voortgetrokken worden door een nh :lol:
landbouw
Haha idd 😉 ging wel heel goed zo. lang over de kuil heen gereden tot 2.5a 3 m hoogte zonder hulp en daarna met de nh ervoor.
wouter_
Waarom over de kuil heen rijden? kan je de maïs dan beter bijrijden?
de senne
Nu drukt de volle kar de kuil ook nog eens aan .
landbouw
Veel sneller plat geduwd en dus meer tijd voor vast te rijden. + als je elke keer met die zware karren over de kuil rijd komt hij nog eens vaster te zitten. werkt geweldig.
wouter_
Ja idd is wel zo, je rijdt het dan waarschijnlijk niet met een shovel bij maar enkel met die New Holland?
landbouw
De nh en onze eigen trekker lekker afgeladen. maar een shovel weegt bijna niet meer als 1 van de trekkers bij ons op de kuil. tgaat er niet om een voertuig uit te sparen. tis om de kuil nog vaster te maken.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 820 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!