Foto van een Terex TL 100, bezig met voeren.de bak ook eindelijk binnen :) fl 240 db(hij wou alleen niet uploaden in de map AP)

AP Kuilhapper

Wilting NH
Foto van een Terex TL 100, bezig met voeren.

de bak ook eindelijk binnen 😄

fl 240 db

(hij wou alleen niet uploaden in de map AP)

Reacties

eddie
Luxe voercombi zo 😄
Pascal
Hoe werkt dat zo'n dichte bak in de kuil?
Wilting NH
Ja gaat hardstikke goed, je jaagt um er zo in. en smeert ook weinig 😄

maar deze bak is ook niet zo heel diep he 😉
hilbertvdberg
Die bak is niet zo diep nee, dan zal dat nog wel gaan, wij hebben dan een Redrock met tanden, die is wel een stukje dieper.
Wilting NH
Ja maar wij wouden geen tanden, want dat semeert zo met mais. maar omdat deze types niet zo diep zijn als de andere hebben we de breedste die is was ook genomen
radium45
Ik, JordiValmetValtra en Wilting NH hebben dit object verplaatst van Tractoren Terex TL 100 (Voeren) naar Machines AP Kuilhapper (Voeren)
hilbertvdberg
Ja dan kan je toch nog weer een grootte hoeveel heid mee nemen, onze bak is ook maar 1,60 breed, maar jullie hebben wel een mooie combi zo hoor! 😄
johndeere6230
Mooie voer combi zo!
Valtrapowerr
Strak!
HollandNew
Mooi voor mekaar 😄
JohnDElema
Ziet er strak uit wilting.
ik zie die shovel al om een proefritje roepen 😛

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de AP Kuilhapper ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!