Foto van een Mc-Cormick Onbekend, bezig met poseren.Hier wil ik nog een bord aanmaken maar heeft iemant een goede foto waar van ik hem na kan maken?

Mc-Cormick Maaibalk

73 foto's van @jorghofste

jorghofste
Foto van een Mc-Cormick Onbekend, bezig met poseren.Hier wil ik nog een bord aanmaken maar heeft iemant een goede foto waar van ik hem na kan maken?

Reacties

mestyle
ik heb misschien nog wel meer foto s
jorghofste
Oja daar zie ik het al beter op zit er nog een ijzerren hoek ijzer onderlangs?
mestyle
Onderlangs zit een plaat van ongeveer 2 mm dik in een schuine vorm gesneden
jorghofste
Oke dan heb ik morgen weer wat te doen! bedankt
AW217
Best lastig om dat zelf te maken. Kun je niet beter een oud bord zoeken ergens, en dan het ijzer hergebruiken? Het bord moet bij heffen van de maaier ook mee omhoog gaan. Daarvoor zit er aan de voorkant van het bord een uitsteeksel die onder een haakje valt.
Misschien kun je het hierop zien:
mijnalbum.nl/GroteFoto-SBBM3EIE.jpg/
jorghofste
@AW217

ja is best lastig ik heb vandaag al gekeken maar valt wel tegen maar bedankt voor die foto!

en weet jij ook waarom het gras soms op het bord blijft liggen is het dan te nat of te kort?
AW217
Ik weet niet waarom er gras op blijft liggen. Bij mij gebeurt dat niet. Zit er niet een oude trekker vereniging in de buurt waar je wat kan lobbyen, of op een evenement rondvragen. Ook op maaiwedstrijden worden wel "zaken" gedaan.
deutz110
Je moet een nieuwe buite kant slof hebben dus die ken je niet maken want je heb geen punt! dus moet je die gewoon vervangen je ken het niet maken is lastig om het netjes te krijgen anders krijg je weer dodjes er op!
AW217
@deutz110

Inderdaad, nou zie ik het ook. Je buitenslof mist de voorkant\punt. Dat gaat stropen.
jorghofste
Oke bedankt maar het duurd nog wel even voordat er weer gemaait moet worden ik maak dat vant winter wa eem terecht

**weet er iemant waarom het gras er bij mij soms gras op het bord bijft liggen ? te nat te kort ?
deutz110
@jorghofste

dat weet ik niet precies meer uitleg gaat het niet goed over de balk ik zou eerste je buitstenste slof maar veranderen want zo ken je niet maaien en goed de vingers scherpmaken messen slijpen
dan maait ie al een stuk beter
jorghofste
@deutz110

oh oke er zitten allemaal nieuwe messen op maar de vingers gewoon met de lammellenschijf?
deutz110
@jorghofste

ja gewoon met de lammele schijf ik zou ze er af halen en dan kijken welke er slecht zijn weg of beter maken als ie krom is en dan goed scher maken de punt dan blijven de puntjes daar niet op hangen.
deutz110
Dit bordt is niet moeilijk je moet een bout slot bout hebben met een veer en een vleugel moer en je moet een oud zwadbord over trekken en na maken en je moet er dan bij de slot bout wat ijzer op maken ik wil wel wat foto's maken van een zwadbord orgineel die wij gebruiken
jorghofste
@deutz110

oke als je dat zou willen zou mooi zijn 😄
deutz110
@jorghofste

ik zal vande week foto's maken van de zwadborden die zitten namelijk ook op een cormick balk maar of het zelfde is dat weet ik niet buite zwadbord wel maar binne ken weer een ander beugeltje hebben
JordiValmetValtra
Ik, radium45 en SJB533 hebben dit object verplaatst van Tractoren Mc-Cormick Onbekend (Poseren) naar Tractoren Mc-Cormick Maaibalk (Poseren)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick Maaibalk ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!