Achterkant van de nieuwe R.M.H. Misschien even verplaatsen naar R.M.H. Mixell 18?. Foto is geplaatst door Valtra-Fordpower op 18-11-2011 om 19:47:53, met 16 reacties.

R.M.H. Mixell 18

Valtra-Fordpower
Achterkant van de nieuwe R.M.H.

Misschien even verplaatsen naar R.M.H. Mixell 18?

Reacties

ljdekker
Dik voor elkaar, wel brede banden onder die wagen.
Valtrapowerr
Dat is wel een echte mooie voermengwagen zeg!
S Schenning
Mag echt hoopen dat de Mixell veel beter is dan de WAV model, want dat is echt eerste classe rotzoi.....
ljdekker
Wij hebben bijna 2 jaar een mixell 24 maar dat ding bevalt best!
S Schenning
Wij hadden 5 jaar een RMH wagen, en dat ding bevil ons niet best...!
Valtra-Fordpower
@S Schenning

Noem eens de zwakheden?
S Schenning
Het frame van de onderstel aan beide kanten bijna door geschuerd, weegcellen die regelmatig door midden breeken. De kleppen waren niet helemaal dicht, dus gooi je er soja in ligt de helft er zo weer uit. Hebben ze weet ik niet hoe vaak naar wezen kijken die kleppen. Tandwielkasten voor de wijzels deie waren altijd lek. Die van ons had heftruck banden, dat is wardeloos. Voer wat de hele tijd wast ging zitten in de wagen = slecht gemeng voer = kost melk, plus problemen met de lebmaag als het voer slecht gemeng is.
Wimbo
@S Schenning

RMH is anders wel een super degelijke wagen, ken genoeg gebruikers die er wel zeer over te spreken zijn.
S Schenning
@Wimbo

Zo heeft ieder zijn mening, die model wat wij hadden was 3 keer niks. Een makker van mij in Horne had er een net als ons, ook 30 kuub, vraag hem maar ens wat hij er van vond....
ul
Ik, meilandfan en Valtra-Fordpower hebben dit object verplaatst van Tractoren R.M.H. Mixell 35 (Poseren) naar Tractoren R.M.H. Mixell 18 (Poseren)
ljdekker
Jammer dat je er slechte ervaringen mee hebt. Heb het 1 keer vaker gehoord.
Valtra-Fordpower
@S Schenning

Welk model was dat, leeftijd?
S Schenning
@Valtra-Fordpower

RMH WAV 30
Bouwjaar 2005
Wimbo
@S Schenning
achjah zo is er met ieder merk wel wat, ken ook boeren/loonwerkers die niet meer een JD of Fendt willen hebben. . .feit is dat ze hier in DK goed verkocht worden en dat komt niet omdat het slechte mengwagens zijn.
S Schenning
@Wimbo

Tja ze worden veel verkocht, maar de prijs is ook heel aantrekkelijk op een RMH in vergelijking met de trioliet nu. Maar wij heben gewoon heel wat dingen gehad met de mengwagen. Met de RMH was het heel gewoon met een paar koeien met de lebmaag gedraaid pr maand, met de trioliet hebben we 2 of 3 gehad het laatste jaar. Het kan niet de bedoeling zijn dat het voer vast gaat zitten in de mengwagen?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de R.M.H. Mixell 18 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!