rupskraan opgehaalt Arnhem van de haar groep. Foto is geplaatst door mennodijkstra op 03-12-2011 om 09:17:20, met 9 reacties.

Fendt 820

mennodijkstra
Rupskraan opgehaalt Arnhem van de haar groep

Reacties

GROENEDEERE
Hhmm volgens jullie uitvoerder vervoeren jullie nooit de machines zonder vast te zetten
mennodijkstra
Nou weet niet welke uitvoerder je preekt maar ik rij niet zonder dat de kraan vast staat 😉
RuudBus
@mennodijkstra

op welke manier heb je deze kraan dan gezekert? ik zie geen kettingen?
mennodijkstra
Helemaal voor aan de rupsen kettingen en aan de voorkant van de dielader zit een blok daar passen de rupsen net langsop en kan ik niet meer verschuiven;)
RuudBus
Hoe heb je die aan de rupsen bevestigd? dat schot tussen de rupsen is niet echt hoog en lang, denk als de kraan gaat schuiven dat het weinig zal helpen. wel mooie dieplader
GROENEDEERE
Zo`n blok houd een kraan niet tegen.
Wolf_miniatuur
@GROENEDEERE

Waarschijnlijk wordt hier een blok bedoelt wat gewoon een 'uitbouw' is van de vloer, die houd de kraan wel tegen. En tegen houden is wel leuk maar als de kraan wil gaan gaat dat karretje er wel acheraan als die kraan vast zit..
GROENEDEERE
@Wolf_miniatuur
foute gedachte. Heb een kraan van een dieplader af zien glijden terwijl die ook een bok had. Bok icm kettingen dan sta je sterk.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 820 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!