Foto van een John Deere 3050, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door rickjd op 23-12-2011 om 20:30:46, met 5 reacties.

John Deere 3050

rickjd
Foto van een John Deere 3050, bezig met poseren.

Reacties

deutz110
Lijkt net of ie zowat met de voor pootjes van de grondt komt
rickjd
@deutz110

Is idd wat licht van vooren , maar je moet m wel in ze 4 zetten en een dot gas om m ook maar n klein stukje los te laten komen. banden staan vrij hard. en komt nog n gewicht van 50-500 kg in . wij komt ook voorop. maar hij kan zoiezo niet achteroverslaan doordaat de hefmast maar op 30 cm hoog hangt
deutz110
Nee dat gaat ook niet zomaar je moet hem ook al niet zo door het land rijdne met balen er in alleen bij de wagen hoog voor de rest niet
rickjd
@deutz110

Nee dat snap ik maar we doen hem voorop en hebben we goed zicht rijden we op de wagen af maar we beginnen wel op 20 m afstand te liften als het mannetje op de wagen al klaar is. want het duurt wel ff eer dat ie boven is. denk wel 10 sec. maar dat licht ook hoeveel lagen we hoog zijn. denk 10 sec naar de bovenste laag.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 3050 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!