Foto van een meijer Balenverzamelaar, bezig met poseren.Tja is je vader 1 weekje weg naar buitenland voor werk zetten we de trekker maar in de overvolle caravanstalling!  .

meijer Balenverzamelaar

rickjd
Foto van een meijer Balenverzamelaar, bezig met poseren.Tja is je vader 1 weekje weg naar buitenland voor werk zetten we de trekker maar in de overvolle caravanstalling! .

Reacties

massey-ferguson
Mooie ruimte vreeters zijn dit.wij hebben um recht op in de schuur staan 😛
rickjd
@massey-ferguson

idd dat viel me echt tegen hoeveel hij innam +-3 m breed ik dacht 4*50 cm en dan 10 cm tussen ruimte in totaal en 20 cm de banden dus ik dacht 230 maar gewoon dik 3 m 😃 wel handig recht op in de schuur alleen heb je hem aan een paar ijzeren punten die uit de muur steken hangen ofzo? of gewoon achter op de grond tegen de muur en boven met n spanband tegen n ijzeren paal ofzo? 😃
massey-ferguson
We hebben takel aan dak/spand gemaakt en dan takelen we um gewoon met voorkant omhoog.jaa het zijn groote dingen over weg is ook niet alles maarja loopt gelukig wel allemaal recht achter mekaar
rickjd
@massey-ferguson

Ja bij ons niet moeten we weer n dubbel aankoppelpunt maken jullie hebben natuurlijk de pers in het midden 😃.
massey-ferguson
Hahah jaa idd das weer wat lastiger.jaa idd wij gaan met pers midden over zweel.ideaal

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de meijer Balenverzamelaar ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!