Foto van een Vredo VT 3306, bezig met poseren. sorry van de kwaliteit... Foto is geplaatst door loki0134 op 06-01-2012 om 22:07:31, met 8 reacties.

Vredo VT 3306

570 foto's van @loki0134

loki0134
Foto van een Vredo VT 3306, bezig met poseren. sorry van de kwaliteit..

Reacties

vario TMS
Ik heb geen verstand van Vredo maar is deze in onderhoud of aanbouw
chaufeureke kjell
Onderhoud zo te zien,:p
loki0134
@vario TMS
@chaufeureke kjell hier wordt een zuidberg hef inrichting op de vredo gebouwt om er een sneeuw blower in te hangen
wernerh
Ja klopt loki en er komt een bak achterop te staan waar ze de sneeuw inblazen. dit is alleen nog een soort van prototype want als deze goed bevalt moet er nog een grote komen. deze komt ergens in het westen van het land te lopen voor op een groot industrie terein
loki0134
@wernerh
ooh ja bij een andere foto van mij zei er een dat hij bij het vliegveld wordt gebruikt ? maar dat verklaart wel waarom er voor een vredo wordt gekozen omdat er standaard geen hefinrichting voorop zit? dus er komt nu een bak op die de sneeuw verzamelt?
wernerh
Ja wat gerco mij vertelde dat er een soort van blokkenwagen bak achterop kwam te staan zodat ze het op een verzamelplaats kunnen neer draaien
loki0134
@wernerh dan ben ik wel benieuwd naar het resultaat als het af is. ik zag hem staan toen ik bij hoftijzer de trekker liet maken en dat duurde een paar uur dus maar een beetje rondgekeken en toen zag ik hem staan. maar gaat de gemeente hem gebruiken voor sneeuw ruimen?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Vredo VT 3306 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!