Foto van een Renault miniatuur, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door The Fox op 07-01-2012 om 12:38:33, met 12 reacties.

Renault miniatuur

The Fox
Foto van een Renault miniatuur, bezig met poseren.

Reacties

weurding
Zo, 651 van mont blanc, mooi man, beide zie je haast nooit meer, wordt met de dag meer waard dus zuinig op zijn, vooral in deze conditie
The Fox
@weurding
Een 651 kom je nog wel eens tegen maar die 86 heb ik al lang niet meer gezien.
weurding
@The Fox de ihc 624 van mont blanc zie je ook nog zelden opduiken
jasperkoolen
Die 651 heb ik nog nooit gezien welk miniaturenmerk is dat?
The Fox
@jasperkoolen
Van Mont blanc heb ik me laten vertellen. Die 86 dat is pas zeldzaam.
Ferdinanddijkstra
Ik heb nog een 652 industrie uitvoering
De R 86 zoek ik nog voor mijn verzameling dus wie weet er nog een ?
The Fox
@Ferdinanddijkstra De R86 is zeer zeldzaam.Ik heb er nog maar één gezien op Ebay,voor minder dan € 300 zal je er geen kunnen kopen.(als je er al één kan vinden)De Fransen zijn er ook zeer druk o zoek naar.
Ferdinanddijkstra
@The Fox jammer want ik heb mijn verzameling graag zo compleet mogelijk , ik heb nu meer dan 90 verschillende originele renault miniaturen en een stuk of 10 verbouwde renault modellen
claasfan
Ik heb ook zo'n 651 in het groot en zo'n uitvoering hoeveel is die waard?
Ferdinanddijkstra
@claasfan de waarde is verschillend , ik heb er 3 van de 651 zonder cabine maar de waarde is wat de gek er voor over heeft , ik ben dan wel zo'n gek maar ook ik heb mijn grenzen. Met geld is niet alles te koop.
Ik hecht een zeer grote waarde aan mijn verzameling maar dat is in geld niet uit te drukken.
Ik ben al 30 jaar aan het verzamelen en als ik tussen mijn verzameling zit dan ben ik op mijn eigen plekje en heerlijk ontspannen genieten van wat ik heb.
Hier is geen bedrag voor te zeggen want dat is onbetaalbaar.
Hier heb jij geen zak aan natuurlijk maar als je kijkt waar ze in Zwolle voor verkocht worden dan zit je zo maar op 400 euro hoor
claasfan
Oke dat is een mooi bedrag haha

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Renault miniatuur ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!