Foto van een Hanomag Perfekt 400, bezig met poseren. Deze hanomag is van van de Bosch uit doornspijk die hem wil restaureren. Op het moment staat hij bij mijn oom die er andere voorwielen op heeft gez

Hanomag R440

2.506 foto's van @danny_ford

danny_ford
Foto van een Hanomag Perfekt 400, bezig met poseren. Deze hanomag is van van de Bosch uit doornspijk die hem wil restaureren. Op het moment staat hij bij mijn oom die er andere voorwielen op heeft gezet en er een andere motor heeft ingezet, de oude was namelijk op.

Reacties

collin ihfan
Dit is geen perfekt die zijn kleiner. lijkt mij eerder een r440 of een brillant
danny_ford
Ah oke, ik wist het type niet meer, m'n oom heeft het wel eens gezegd, maar ik zou het niet meer weten.
collin ihfan
@danny_ford

bij een perfekt kan je het zowiezo zien aan de motor is de enigste hanomag met een ander merk motor borgward. wordt deze trekker nog opgeknapt ?
danny_ford
Ja, de eigenaar wil hem restaureren
pilebert
@danny_ford
zomaar maar foto's van de hanomag maken, het is trouwens r440
danny_ford
@pilebert

Ja, hij stond op dat moment bij mijn oom
NHSanderJD
Ik, pilebert en radium45 hebben dit object verplaatst van Tractoren Hanomag Perfekt 400 (Poseren) naar Tractoren Hanomag R440 (Poseren)
pilebert
@danny_ford

klopt nog een paar kleine dingetjes en dan kan het schuren beginnen haha

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Hanomag R440 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!