Foto van een New Holland hw 365, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door frank venner op 10-01-2012 om 21:03:49, met 9 reacties.

New Holland hw 365

frank venner
Foto van een New Holland hw 365, bezig met poseren.

Reacties

Thijs6230
Volgens mij ben ik bij de zelfde boer al eens geweest tijdens mijn stage in canada
jelledexta
Waarom zo breed?
chiel-fendt 936
Kun je langs de dijk rijden
Baltus_steyr
@chiel-fendt 936

Het luzerne wat deze machine maait gooit hij op een brede zwad(zo breed als de banden ong, staan) zodat de invoer voor de hakselaar mooi breed en gelijdelijker is, en zo meer capiciteit kunnen behalen!
chiel-fendt 936
@Baltus_steyr

je bedoelt denk jelledexta
Baltus_steyr
@chiel-fendt 936

Je hebt gelijk!:Phaha
Snaky Bill
Ja Thijs by ons gebruiken we de zelfde machine .alleen met een een schijven maaier op frond en een 30 foot swad maaier wel heeft die van ons van achteren lucht veerring.
alfredo
Ik, jordi 1455 en remco1234 hebben dit object verplaatst van Tractoren New Holland Onbekend (Poseren) naar Zelfrijders New Holland hw 365 (Poseren)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland hw 365 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!