Foto van een Porsche A 133, bezig met tractorpulling.. Foto is geplaatst door porsche boer op 15-01-2012 om 19:24:56, met 12 reacties.

Allgaier A 133

porsche boer
Foto van een Porsche A 133, bezig met tractorpulling.

Reacties

fendtkaja
Standaart!!
loki0134
Kevin ook op tf?
marcpd
Is eigenlijk een Allgaier!
porsche boer
Is net ook met snelgang!
porsche boer
Jep kevin is ook aanwezig op tf whahaha
TurnMeLoose
Ik heb dit object verplaatst van Tractoren Porsche A 133 (Tractorpulling) naar Tractoren Porsche A 133 (Trekkertrekken)
marcoMFFAN
@marcpd
A 133 staat nu in de lijst
marcpd
Dit is eigenlijk geen Porsche, maar een Allgaier A133, Een Porsche A133 bestaat niet, Porsche is begonnen met een P133, een zelfde trekker als deze, maar het embleem voor op zijn neusje is toen weggevallen. Deze trekker heeft nog het embleem van Allgaier
marcpd
@marcoMFFAN Bij de tweede reeks "Porsche A133" (zes foto's) gaat het telkens om dezelfde trekker, nl een Allgaier A133. De twee mappen bij Porsche, A133 en A133 mogen weg.
Hurli356
Ik, marcoMFFAN en Zetor-Musil hebben dit object verplaatst van Tractoren Porsche A 133 (Trekkertrekken) naar Tractoren Allgaier A 133 (Trekkertrekken)
porsche boer
@marcpd klopt bij vander paaver deeden ze vroegen toen ze nog porsche dieler waaren ha allgaier embleem er uit slijpen en een porsche kap van maak en .
en deze heeft de trompetten na achter staan .

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Allgaier A 133 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!