Foto van een Atlas 1302 , bezig met poseren.. Foto is geplaatst door bikkertie op 26-01-2012 om 13:01:23, met 13 reacties.

Atlas 1304

bikkertie
Foto van een Atlas 1302 , bezig met poseren.

Reacties

RuudBus
Is er veel mais opgeladen?
ford5000
Ik, ford5000 en steyrdriver hebben dit object verplaatst van Tractoren Atlas 1302 C (Poseren) naar Tractoren Atlas 1304 (Poseren)
jd4050
Ik, ford5000 en steyrdriver hebben dit object verplaatst van Tractoren Atlas 1304 (Poseren) naar Tractoren Atlas 1304 (Poseren)
bikkertie
RuudBus
Was het dan niet gemakkelijker geweest om met de kraan op de kuil te gaan staan om te laden?
tractortje
@RuudBus

zo doen wij het ook maar met een rupskraan maar denk dat je met een wielkraan op de put minder stabiliteit hebt dan met een rups op de maisput
maartendankers
Wat leverd die mais zo op?
eddie
@RuudBus

Idd als de hele bult weg word geschept kun je beter boven op staan zo is je werkbereik veel makkelijker en kun je een keer zo snel vrachtwagens laden.
RuudBus
Als je op de bult staat dan gaat het zo aanzienelijk sneller
bikkertie
@RuudBus

ja maar ze komen elke week 1 vrachtje halen en we voeren er ook van dus dan is het niet lochisch
RuudBus
Okee 😉 maar waarom doe je dan mais weg?
bikkertie
@RuudBus
mais zat

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Atlas 1304 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!