Foto van een New Holland Balenpers, bezig met poseren.een Amerikaanse folder van de New Holland Haycruiser 1283 zelfrijdende hooipers.ooit ook nog eens door Sperry NH gebouwd.

New Holland Haycruiser 1283

840 foto's van @fendt 590

fendt 590
Foto van een New Holland Balenpers, bezig met poseren.
een Amerikaanse folder van de New Holland Haycruiser 1283 zelfrijdende hooipers.ooit ook nog eens door Sperry NH gebouwd.

Reacties

kerstrunner
Nog nooit van gehoord,wil ik wel eens aant werk zien
ford5000
Ik, ford5000 en dickt hebben dit object verplaatst van Tractoren New Holland Balenpers (Poseren) naar Tractoren New Holland Haycruiser 1283 (Poseren)
dennis fordson
Hoeveel zijn daar van gemaakt ?
EP_MWM_power
Ja zou ik ook wel is willen weten. Ben vorig jaar te koop
geweest op een stackcruiser 1049 (zelfrijdende balenwagen) helaas was deze verkocht heb de stackliner 1033 nu gekocht deze machine is getrokken achter de trekker dat is ook prachtig om mee te werken! Wat me wel een nadeel lijkt bij deze machine dat je de invoer slecht kunt zien maar dat is met een grote spiegel ook wel weer verholpen haha
fiatjuh
Dat is wel een apart en uniek machientje!,nog nooit gezien,zal wel wendbaar zijn,alleen je kunt er als zelfrijder alleen maar mee persen,maar als je genoeg te persen hebt maakt dat ook weer niet uit
chiel1909
Ik wist niet eens dat dat bestond maar hij is wel woest

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland Haycruiser 1283 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!