Foto van een Krone Big X, bezig met poseren. Foto is geplaatst door basvario op 02-02-2012 om 16:54:37, met 14 reacties.

Krone Fabriek

39 foto's van @basvario

basvario
Foto van een Krone Big X, bezig met poseren

Reacties

StefanZ
Kijkje nemen in de fabriek?
basvario
@StefanZ

jah zijn er vandaag met school geweest. mooi om te zien 😃
lindehydrocart30
Mooie foto's bas! 😃
nick308ci
Waar makken ze krone dan in duitselandt
basvario
Mooi Wark power
Daar en ik ook vandaag geweest met sgool
Deutz_Driver
Mocht je daar binnen wel foto's maken?
fendt131
@Deutz_Driver

volgens mij wel ze hebben er niks van gezegt
radium45
Ik, radium45 en SJB533 hebben dit object verplaatst van Tractoren Krone Big X (Poseren) naar Zelfrijders Krone Fabriek (Poseren)
JD6930
@Deutz_Driver

@fendt131

Aan de hoeveelheid foto's die er iedere keer na dat er een school naar die fabriek is geweest hier op TF geplaatst worden te zien denk ik dat ze het niet erg vinden nee 😉

Tis geen JD fabriek he 😉
Deutz_Driver
@JD6930

Ik zal het dan eens proberen als wij op bezoek gaan in april met school om foto's te nemen 😛
JD6930
@Deutz_Driver

Oke 😛 Van mij mag je. Er zullen vast wel plekken zijn bij JD fabrieken waar het wel mag, maar blijkbaar is het toch wel verstandig om van te voren te vragen, zodat je weet dat als het niet mag je je camera beter goed kunt verstoppen onder je jas.

Ik heb ze (bij Kemper) allemaal moeten verwijderen van die man bij Kemper. Daarna heb ik alsnog nieuwe foto's gemaakt maar toen belde de chauffeur van de Kok op met wie ik mee reed en die zei het nogmaals dak geen foto's mocht maken daar, dat die man dat had gezegd, en dat ik ze moest verwijderen, toen heb ik nog even getwijfeld maar toch verwijderd.

Toch wil ik nog wel een eker terug naar Kemper, met het doel; ongeziend met minstens 1 foto vandaar buiten bij de fabriek gemaakt nnaar huis terug keren. Die manier waarop die man dat zei vond ik echt belachelijk. Die had de betekenis van het woord ''beleefd'' niet geleerd denk. Wat een ZAK was dat.

Het was wel echt duidelijk dat je bij een fabriek waar de vlag van JD wappart niet snel; toestemming krijgt om foto's te maken.

Zelfs op het buitenterein niet. Ik ben niet eens IN de fabriek geweest, alleen op het buiten terein, wat Kemper, JD(hakselaar/combine bekken), New Holland, Fendt bekken en een oude JD combine die daar stond op de foto gezzet, meer niet.

In Mannheim zijn wel plekken waar je foto's mag maken als ik het goed begreep hier op TF.

Ik weet niet of jullie naar Mannheim gaan, maar anders zijn foto's zeeeeeeeer welkom 😛 Een foto van een rijtje 6R's 4 en 6 cillinders bij de fabriek zal wel mooi zijn 😛

En uh, 1 tip, als je op een plek in of rond de fabriek geen foto's mag maken maar toch wil doen, zorg dan dat je na die foto's die je maakt op de plekken waar het niet mag even met je camera wat oude foto's die je er op hebt staan bewerkt en opslaat zodat die bewerkte de laatste foto's op je menu zijn en neit die van de JD fabriek, en dan zorgen dat je dat als je 9 foto's op je scherm krijgt op zen kleinst in je menu dat je dan een stuk of 18 tot 34 even bewerkt (uitsnijd bijv.) en opslaat voor de zekerheid voor als ze het zien en ze vragen je om de foto's te verwijderen, dan kun je die foto's laten zien en als je er dan een stuk of 9 tot 18 hebt gehad die niet bij de JD fabriek zijn gemaakt dan heb je kans dat ze er in trappen je je foto's veilig zijn 😛 wand ze kijken mee als je foto's meot verwijderen tot ze er allemaal af zijn. Tis niet handig uitgelegd hierboven maar altijd beter als dat je alel foto's moet verwijderen.

Maar de beste tip blijft nog, weet waar je wel en geen foto's mag maken en zorg dat ze waar het niet mag je camera niet zien Zou sund zijn als je je foto's allemaal moet verwijderen toch? 😉
mark1997-De meije
@JD6930
in de fabriek bij VGM mocht ik ook geen foto's maken

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Krone Fabriek ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!