Foto van een Volvo L220G, bezig met poseren. 1 van de 2 nieuwe shovels voor G.M.B. in Zutphen. Foto is geplaatst door Gerrit GBo op 08-02-2012 om 20:02:22, met 13 reacties.

Volvo L220G

412 foto's van @Gerrit GBo

Gerrit GBo
Foto van een Volvo L220G, bezig met poseren. 1 van de 2 nieuwe shovels voor G.M.B. in Zutphen

Reacties

Abarth
Machtig ding! splinter nieuw ofniet?
Johndeere11
Erg mooie shovel
Gerrit GBo
@Abarth Inderdaad , 1 van de 2 nieuwe die afgelopen vrijdag zijn afgeleverd, de nieuwe hoog kipbakken zijn nog onderweg
Inter1246fan
Machtig mooie machine!
ford5000
@Gerrit GBo

Kijk, die kant moet het bij ons ook op!!!! 😃
Komen hier ook weer Verachtert bakken aan?
Gerrit GBo
@ford5000 Weet niet zeker of het weer Verachtert is, over het algemeen zijn ze bij GMB wel erg merkvast of beter gezegd trouw aan de dealer/leverancier
ford5000
@Gerrit GBo

Bij ons ook, maar dan van het verkeerde merk. 😃
Dit geldt overigens niet voor de hulpstukken.
Gerrit GBo
@ford5000 Ach ja, wie betaalt bepaald, de baas betaalt dus die bepaald denk ik dan maar. Het zijn vast goede bakken van Verachtert maar gemiddeld moeten er twee per jaar op de werkplaats weer helemaal opgelapt worden, nieuwe slijtdelen etc. al met al worden er wel uren meegemaakt, de 2 F Volvo's die ingeruild zijn hebben in drie jaar >10.000uur, de bak maakt in die tijd ook veel mee natuurlijk.
ford5000
@Gerrit GBo

Ik ken dat Gerrit.
Bij ons draait de Liebherr L550 op de biocentrale ook 16 uur per dag op doordeweekse dagen en 8 uur per dag in het weekend.
Hij is al over de 10000 uur heen in ruim 2,5 jaar tijd, en de Eurosteel hoogkieper die ervoor hangt is even oud.
Zowel shovel als bak hebben al wel de nodige onkosten gehad.
Vooral de shovel heeft behoorlijk veel reparaties gekend tot nu toe.
De bak valt nog wel mee, op de gebruikelijke slijtdelen na en een reparatie omdat een inhuurmachinist dacht er wel een hele wand van betonnen legoblokken mee opzij te kunnen zetten.
Er zit ook nog wel eens inhuurpersoneel op die graag met de bak ver voorover over de vloer van de hal schuiven, dus er moet regelmatig een nieuw onderschroefmes aan.
JJ
Dikke Volvo is dat!
wim van de brink
Heej Gerrit wat een beer,daar kunnen we wat mee,ik blijf nergens meer met men l90,ze blikken me in haha.Ik zag ze laatst al bij de spuiter van pijkeren staan in ijsselmuiden die spuit nu alles voor kuiken in emmeloord
Gerrit GBo
@wim van de brink Haha, wie niet sterk is moet slim zijn toch? Die L90 is sneller uit de voeten als dit exemplaar. Het is prachtig om te zien maar voor ons werk veel te groot.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Volvo L220G ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!