Foto van een John Deere 5080R, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door unimog-406 op 24-02-2012 om 18:51:24, met 8 reacties.

John Deere 5080 GV

536 foto's van @unimog-406

unimog-406
Foto van een John Deere 5080R, bezig met poseren.

Reacties

unimog-406
A.u.b verplaatsen naar john deere 5080GV
Arjean
Jaja, @unimog-406 daar zag ik je vanmiddag nog mee rijden 😃
is die versnipperaar ook van jullie?
unimog-406
@Arjeanja die hele combinatie is van ons 😉
en jij, was je naar andre Raas geweest fruitsorteren ofzo
want zag je nog wel fietsen o samen mee crista 😃
fiatjuh
Mooi werk is dat voorop de strokenpoetser en achter de versnipperaar,knapt er altijd mooi op in de boomgaard
unimog-406
@fiatjuhja is voorop de strokenpoetser en achter de snipperaar vindt ik zelf ook altijd leuk werk 😉
hebben jullie ook boomgaardt? zo ja hoeveel hectare dan :?
fiatjuh
@unimog-406 zelf hebben we geen boomgaard,maar ik heb wel een aantal jaar gesnoeid en dus ook takken gesnipperd en stroken gepoetst,maar is ook al weer bijna 10 jaar terug. ging altijd mooi als het blad dan iets opdroogde,maar dat is nu ook al denk ik. als er veel takken lagen ging je er eerst alleen met de versnipperaar door en later nog 2 keer met de strokenpoetser erbij. hier in de buurt doen de fruittelers het met een aparte strokenpoetser achterop,die doet aan 2 kanten tegelijk poetsen. maakt feitelijk ook niks uit in werkgangen,vind alleen wel stoer met zo`n strokenpoetser voorop en snipperaar achterop
SJB533
Ik, SJB533 en mfcase hebben dit object verplaatst van Tractoren John Deere 5080R (Poseren) naar Tractoren John Deere 5080 GV (Poseren)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 5080 GV ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!