Foto van een Fordson Super Major, bezig met poseren.Hefpan. Foto is geplaatst door arjan_brouwer op 25-02-2012 om 17:44:53, met 5 reacties.

Fordson Super Major

arjan_brouwer
Foto van een Fordson Super Major, bezig met poseren.

Hefpan

Reacties

arjan_brouwer
Als we nu toch bezig zijn met hefpannen...

Wie kan mij vertellen waar de drie kleine gaten (van links naar rechts) voor zijn. Hier zit namelijk een ventiel in die ik er voor geen mogelijkheid uit, of beweging in krijg...
Gerrit GBo
@arjan_brouwer Ik weet ook niet hoe dat precies zit, waarschijnlijk kan je dit het beste vragen aan tf-lid @ha189
arjan_brouwer
@Gerrit GBo
Ah189 bestaat niet als gebruiker en weet niet hoe ik moet zoeken...

Nachtje over geslapen en vandaag werkplaatshandboek er bij gehad. Moet een veiligheids plunjer zijn. Dit zit vast, dus een stukje veiligheid is weg. Maar wat voor veiligheid? Is dit een overdruk plunjer, zodat die meer kan tillen dan x-aantal bar? Of is deze ervoor wanneer druk weg valt en dat je machine niet naar beneden keldert?

Wie o Wie kan het mij vertellen 😄
Gerrit GBo
@arjan_brouwer Oeps foutje, het moet @Ha189 zijn, excuus.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fordson Super Major ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!