Foto van een Claas Jaguar 900, bezig met gras hakselen.Gras hakselen met Claas Jaquar 900 Field Shuttle en Fendt 916 van Loonwerken De Bruyne uit Assenede (B).

Claas Jaguar Field Shuttle

Johndeere6210r
Foto van een Claas Jaguar 900, bezig met gras hakselen.

Gras hakselen met Claas Jaquar 900 Field Shuttle en Fendt 916 van Loonwerken De Bruyne uit Assenede (B).

Reacties

gerrit power
Pracht foto.
Johndeere6210r
Verplaatsen naar Claas field shuttle
Tom VB
Ik, Johndeere6210r en marcoMFFAN hebben dit object verplaatst van Tractoren Claas Jaguar 900 (Gras hakselen) naar Tractoren Claas Jaguar Field Shuttle (Gras hakselen)
petersjuuuh
Met zo'n ding moet je de mais niet in willen, zit je meteen vast.
mooie fend dr naast
Johndeere6210r
@petersjuuuh

Komt nog heel ver als het nat wordt. Als het heel erg nat is komen er vooraan rupsen onder en blijven de karren vooraan op de akker. Rijden ze gewoon de bak vol en wordt er stilstaand gelost.
Deere Hunter
@Johndeere6210r

inderdaad je hebt alle wielen aangedreven en je hebt grote banden
Johndeere6210r
@Deere Hunter

Het is een van de betere machines om mais te hakselen vind ik 😉
radium45
In mijn ogen is dit de manier, Hesston gaf de voorzet maar de markt wil er niet aan vermoed ik. Scheeld je soms gewoon een wagen en je hebt niet dat gehannis van die naastrij trekker.
Johndeere6210r
@radium45

Dat lossend rijden naast deze machine is in het begin ook wennen. Geloof mij 😉. Dat van een kar minder is waar, je rijdt wel iets minder rap maar de bak is toch verdomd vlug vol. Het is ook doorrijden als je voor deze machine rijdt ;.
Deere Hunter
@Johndeere6210r

volgens mij ook want zon machine is best wel zwaar meer bodem druk en met mais maakt dat niet zo heel veel uit

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Jaguar Field Shuttle ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!