Foto van een New Holland TM 140, bezig met poseren.Ongeluk op de Wolfhezerweg in Arnhem.Foto van Facebook geplukt van de pagina van Van Amerongen Berging uit Arnhem.

BLOOPERS Ongeluk

dickt
Foto van een New Holland TM 140, bezig met poseren.
Ongeluk op de Wolfhezerweg in Arnhem.
Foto van Facebook geplukt van de pagina van Van Amerongen Berging uit Arnhem.

Reacties

frank_mf
Dat ziet er niet best uit o.O
Boer_Mo
Dat is klote, moet je eens nagaan als ie iets op de hef had hangen dan was de schade nog groter geweest 😞
valmet6400power
Is de trekker in principe nog heel? Als de chauff de koppeling heeft ingetrapt voor die de klap kreeg?
wouter6030
Huh valmet6400power het gaat jou aleen om de trekker ik denk dat je meer zorgen moet maken over de auto bestuurder die auto is niet best meer en waarschijnlijk zal de trekker ook wel een beetje kapot zijn want ja het heet new holland heh(tupperware)
valmet6400power
@ownly JD

Quote @valmet6400power:
Is de trekker in principe nog heel?

Met de bestuurder zal het naar omstandigheden goed zijn anders had dat er wel bijgestaan / dan had de plaatser van deze foto hem niet op deze site gezet he.
johndeere6230
Verplaatsen Bloopers>ongeluk?
henkieturbo
Ik, johndeere6230 en T202Valtra hebben dit object verplaatst van Tractoren New Holland TM 140 (Poseren) naar Tractoren BLOOPERS Ongeluk (Poseren)
danny_ford
Die bestuurder/bestuurster van de auto en van de trekker mogen van geluk spreken, dat het zo is afgelopen, een paar jaar terug ook zoiets bij ons in de buurt, maar de trekker kwam met de frontgewichten in de linkerkant van de citroen. De bestuurster heeft dat toen niet overleefd.
farmboy91
@ownly JD Kansloos, 12 jaar en zukke praat. JD is tegenwoordig net zo tupperware 😉
N-Htvt155Wessel
SONDER VAN DE N-H!! hopelijk is die nnog makelijk en goedkoop te repareren
wouter6030
Farmboy91 kansloos nou lekker aardig hier hoor het was als grapje bedoeld en wat is er mis mee dat ik 12 ben
ad65
Dickt een ongeluk kan op een klein hoekje zitten,maar wees maar blij dat het zo is af gelopen,Met de blik schade komt het wel goed.
dresje80
Zonde van die tractorheel die krsjes
+1
fendtjuh
@dresje80

Wat? Ga je eens diep schamen. Hele auto aan poeier, bestuurder heeft vreselijk geluk gehad dat hij het overleefd heeft en kom jij aan met krasjes op de trekker.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de BLOOPERS Ongeluk ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!