Foto van een Kemp Voerschuif, bezig met poseren.Verplaatsen A.U.B.. Foto is geplaatst door sametje op 05-03-2012 om 17:09:47, met 15 reacties.

kemp voerschuif

sametje
Foto van een Kemp Voerschuif, bezig met poseren.
Verplaatsen A.U.B.

Reacties

frank_mf
Ik, FiatGek en Tom VB hebben dit object verplaatst van Tractoren Zelfbouw Voerschuif (Poseren) naar Tractoren Werktuigen Rubberschuif (Poseren)
newholland6640
Netjes;) Vond je een band niet handiger? Lijkt mij goedkoper en beter werken. Maar dit is wel multifunctioneel.
landbouw
Dit werkt echt prima op niet te ruwe voervloeren. een band werkt beter op ruwe ondergrond. wij hebben nu ook zo'n schaaf. schuiven we alles mee. de kuilen ook elke dag even bijduwen enzo. werkt prima.
Valtraboerties
Ik, FiatGek en mccormickd320 hebben dit object verplaatst van Machines Werktuigen Rubberschuif (Poseren) naar Machines kemp voerschuif (Poseren)
-lammert-
Lijkt me ideaal zo'n ding!
landbouw
Enkel hangt de onze aan de verreiker. dat lijkt me wel iets handiger. maar ze zijn nog sterk ook. zelfs grond duwen we er soms mee uiteen. degelijk gebouwd. tractorfan.nl/picture/604086/
sametje
@-lammert- \
werkt handig zeker ook met restvoer wegschuifen en zo supper makkelijk werk.
-lammert-
Oke!
sametje
@landbouw
wij hebben ook een adapter zodat we hem aan de voorlader kunnen doen als dat nodig is
Deere Hunter
@sametje

mooie voerschuif, maar heb je zweefstand op de voorlader?
sametje
@Deere Hunter
geen iedee want het instructie boekje is in het frans.
Deere Hunter
@sametje

haha, moet je ff naar de dealer gaan en vragen om een nederlands boekje
MF- 4255
@Deere Hunter Wij hebben wel zweefstand op de voorlader maar ik ben vandaag aan het schuiven geweest maar als ik hem in zweefstand zet drukt hij zowat de hele schuif plat zal je hier nog wat aan kunnen regelen?
Deere Hunter
@MF- 4255 dan is de voorlader te zwaar 😉 Maar als er dan bijvoorbeeld een putdeksel uitsteekt moet de voorlader wel omhoog kunnen. Ik weet niet of je hier nog wat aan kunt regelen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de kemp voerschuif ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!