Valtra n141. Foto niet zelf gemaakt, trekker is wel van ons. Hier nog nieuw!. Foto is geplaatst door pascalagt op 19-03-2012 om 11:23:08, met 13 reacties.

Valtra N141

pascalagt
Valtra n141. Foto niet zelf gemaakt, trekker is wel van ons. Hier nog nieuw!

Reacties

deerefan
@pascalagt das lang geleden dat ik jou online heb gezien 😉
pascalagt
@deerefan sinds kort weer wat vaker ja..
ArjenRijpkema
Zit de kar er voor dan?
CoenNijenhuis
@ArjenRijpkema Ja, zo'n combi krijg je dan..
ArjenRijpkema
Ooh, je draait de stoel zeker?
john deere6930
Waarom doen julie dan niet de versnipperaar voorop en dan die wagen achter, lijkt mij toch makkelijker kan je gewoon normaal vooruit rijden!
ljdekker
Versniperaar in de achterop heeft meerdere voordelen. Beter zicht en vermogen is efficiënter overdraagbaar via de PTO achter.
a3vandiejen
Dit zijn hele mooie valtra,s Zijn wat korter dan de oude types
Valtra-Fordpower
@ArjenRijpkema

Valtra is uniek in zijn TwinTrac, het wint het zelfs van Fendt.

Je klapt je stuur op, trekt de stoel naar voren draait 180graden en duwt je stoel weer naar achter. Hier tref je een gas, rem en koppelingspedaal aan. Evt. is ook allen een gaspedaal mogelijk. Ook zit hier een extra stuur, compleet met hydro omkeer.
valtra.nl/products/properties/…
valtra.nl/images/DirectTwin.jpg/
Valtra-Fordpower
valtraaa
Prachtige trekker!
pascalagt
Klopt helemaal wat hierboven staat. Zicht, vermogen, gewicht van de snippermachine aan de front is ook niet ideaal. Zal wel een keer een foto maken van de complete combi

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Valtra N141 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!