Laden maar!. Foto is geplaatst door MaartenMandemaker op 23-03-2012 om 20:56:18, met 18 reacties.

Hyster 3.20

MaartenMandemaker
Laden maar!

Reacties

lindehydrocart30
Dikke hyster 😛 met schakelbak? hebben wij er ook wel 2 van gehad ooit 😛 mooie heftrucks
MaartenMandemaker
Ja klopt met schakelbak, een hardlopertje 😄 Allen wel wat lomp voor een 3 tonner 😄 Maar voor ons werk is ie prima geschikt.
johndeerefendtfan
Mooi man!
MaartenMandemaker
Dank je!
Kareltje
Zware hyster. Is ookal wat jaartjes oud denk ik?
Ik heb wel eens op zo'n hyster gereden, maar ik vond dat je daar onnoemelijk veel slagen moest maken voordat je het stuur van helemaal links naar helemaal rechts had. Heeft deze dat ook?
rickjd
Haha, hoezo hebben jullie en n heftruck en n shoveltje? dat shoveltje kan zeker niet alles tillen wat je wil tillen ofzo?
MaartenMandemaker
Ja hij weegt ook 6 ton. Ja die is al lang niet jong meer. We hebben hem in 2000 gekocht, en hebben toen de motor gereviseerd. Hij heeft eerder in een haven gelopen. Nee je hoeft niet echt veel te sturen.

Voor dit werk met die bigbags komt het shoveltje niet hoog genoeg, en we hebben ook bigbags van 1200 kg, en die tilt ie maar amper meer. Ook machines op de stelling zetten of een kieper of opraapwagen naar binnen drukken doen we met de heftruck.
maartendankers
@MaartenMandemaker Ideaal, machine kost geen drol maar je kan er alles mee.
MaartenMandemaker
Precies. Uren draaien doet ie hier niet maar het is wel een onmisbaar ding
maartendankers
@MaartenMandemaker En zeker altijd starten en volgas weg? 😃
HollandNew
Bogballe ook al weer lekker smerig? 😛
MaartenMandemaker
@maartendankers Nee dat niet, we laten een motor altijd op temperatuur komen voordat we op het gas gaan 😄

@HollandNew Ja met kali strooien is ie er niet schoner op geworden. Maar alles ligt er voorlopig op dus hij staat weer schoon gewassen in de schuur nu 😄
maartendankers
@MaartenMandemaker Dan ga je er bovengemiddeld netjes mee om. Zie je weinig 😃
NH-Ford
Bliksem, hebt jullie zo'n mooi old beest 😛
prachtige dingen, opt werk ook nog zo'n olde boot voor erbij, nog slag groter, voor dubbele banden, roken als een gek, maar alles van z'n plek tillen.
Jarno slager
Mooie strooier
MaartenMandemaker
@maartendankers Op dat gebied wel ja haha

@NH-Ford Ja old slagschip haha. Tillen wil ie wel ja, 6 grote plaatroosters gaat prima en dan nog houd ie de kont zat aan de grond. Zit wel side-shift op, das wel ideaal.

Dank je Jarno
NH-Ford
Side shift missen wij dan nog net....
hebben er bokje met 2 moederblokken achterin hangen, die twee kunnen dan vol met gewichten, weet je helemaal niet wat je overkomt 😛

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Hyster 3.20 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!