Foto van een Belarus Onbekend, bezig met poseren.Belarus interieur van een BX80. Even helpen verplaatsen naar nieuw type.

Belarus Interieur

dickt
Foto van een Belarus Onbekend, bezig met poseren.
Belarus interieur van een BX80. Even helpen verplaatsen naar nieuw type.

Reacties

boerekebart
Jaja, hou je stevig vast aan je stuur 😃
dickt
@boerekebart
Zou het helpen?? 😃
jordi 1455
Ik, selten en dickt hebben dit object verplaatst van Tractoren Belarus Onbekend (Poseren) naar Tractoren Belarus Interieur (Poseren)
boerekebart
@dickt hopen dat je op dat moment niet alleen het stuur vast hebt met een belarus 😃 😃
sjouke
Let ook even op het schakel patroon. was altijd even oefenene met het gedeelte schakelen. maar je kon er wel rap mee als je het goed wist.
dickt
@sjouke
Ik heb jaren bij een loonwerker gewerkr die Belarus had begin 80'er jaren. Het schakelpatroon was ik niet vergeten, wel dat er een massaslot op zat. 😉 Dacht eerst dat hij niet wilde starten, maar toen ik het massaslot had omgezet, starten en lopen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Belarus Interieur ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!