De nieuwe Volvo ECR 235 van Van Werven. De kraan zal vooral in de bosbouw  worden ingezet en heeft daarom een speciaal loopwerk, 16 werklampen, 2 camera's en een rek over het dak.

Volvo ECR 235

2.086 foto's van @janrus

janrus
De nieuwe Volvo ECR 235 van Van Werven. De kraan zal vooral in de bosbouw worden ingezet en heeft daarom een speciaal loopwerk, 16 werklampen, 2 camera's en een rek over het dak.

Reacties

Tom VB
Mooi te zien de doorlopende kettinggeleider.
janrus
@Tom VB Scheelt een boel met stobben en oneffenheden die je in het bos nogal een tegenkomt
Tom VB
@janrus

Klopt zeker, wordt ook veel in de sloop toegepast. Voor vervanging van de onderrollen héél fijn ...

De rest van het rijwerk is standaard. Wel jammer want Volvo heeft erg dunne rupsplaten en gaan dus snel krom. Zeker in dit soort werk. Ik had gekozen voor de dikkere types van Berco.
janrus
@Tom VB

Dat gloof ik graag. Ach ja alles met beleid, zolang je niet overal roekeloos overheen klapt wel het best. De ouwe kraan van deze machinist heeft bij mijn weten geen platen krom gehad en die had gloof ik 13000 en 16000 uur.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Volvo ECR 235 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!