Foto van een John Deere 6130, bezig met poseren.Gisterenavond in Varssel even een foto gemaakt van de John Deere 6130 die bij mijn zus en zwager stond. Is van de vader van mijn zwager uit de Veldhoek.

John Deere 6130

dickt
Foto van een John Deere 6130, bezig met poseren.
Gisterenavond in Varssel even een foto gemaakt van de John Deere 6130 die bij mijn zus en zwager stond. Is van de vader van mijn zwager uit de Veldhoek.

Reacties

Deere Hunter
Leuk trekkertje!
dickt
@Deere Hunter
Dat klopt. Mijn zwager gebruikt hem veel wanneer hij straat- of tuinwerk moet doen.
Deere Hunter
@dickt

voor in tuintjes is hij mooi compact
joozt
Oh hier heb ik Laurens ook wel eens over gehoord! Mooi trekkertje!
dickt
@joozt
In het begin wist Laurens nog niet zo goed hoe ver de voorlader uitzenkte wanneer hij de loods uit reed. 😃
joozt
@dickt

haha, dat is een keer mis gegaan? 😃
dickt
@joozt
Ja, paal van het spant van de poer af "gemept" met de voorlader. Gelukkig stonden er mee spanten onder en viel de schade mee.
SJB533
@dickt
Heb hier ook wel s een subtiele aai gegeven aan een kolom 😃 Voorlader er onder, of later de snelwissel van de shovel, dr onder en de kolom weer op de poer. Kleine moeite. Of zit t daar iets anders (kolom vast op de poer)?
dickt
@SJB533 @joozt
Nee, daar ging het net zo. De houten kolom kon redelijk weer op de poer worden gezet. Maar hij moet het natuurlijk nog vaak horen. 😃
SJB533
@dickt
Hoort er bij toch 😃
dickt
@SJB533
Klopt, zijn wij ook hard van geworden. 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6130 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!