Foto van een International 674, bezig met ploegen / eggen.. Foto is geplaatst door septimus op 15-04-2012 om 11:59:33, met 13 reacties.

International 674

48 foto's van @septimus

septimus
Foto van een International 674, bezig met ploegen / eggen.

Reacties

Mielmonteur
Zo mooi ploegwerk heb ik nog nooit gezien 😃
septimus
Dankie, jy sal laat my pa goed voel oor jou kommentaar
jehan
@septimus wat gaan jullie hier verbouwen?
septimus
Ons maak die grond reg om lusern te plant
jehan
Kijk aan ..hoeveel ha wordt er gezaaid ?
septimus
Ons gaan nou net 6ha lusern plant, het min ploeg grond. Meeste van die plaas is onder permanente grasse, so dit beteken dat ons nie groot trekkers nodig het om die plaas te bewerk nie.
jehan
Hoe vaak kunnen jullie luzerne oogsten per jaar ?
septimus
Ons kry tussen 8 en 9 snysels n jaar, ons gemiddelde winter tempratuur in die dag is 16 grade. ons het glad nie die tipe winters wat julle in Nederland het nie.
jehan
Zooodan ..hier mischien 2 keer per jaar
septimus
Hoeveel ton/ha kry julle in n jaar? moet julle elke jaar voer aanplant vir die diere of het julle ook permanente grasse wat julle deur die jaar op wei.
jehan
Weet niet wat luzerne opbrengt per ha ..we hadden jaren terug een klant die had 3 ha luzerne wat dan in de ronde baal moest ..meeste boeren verbouwen mais en de rest is grasland wat ze dat een aantal keer maaien per jaar .hier in de buurt is vaak zon 20 tot 25 % mais en dan de rest is gras
septimus
Ons kry so 26ton van 1ha lusern in n jaar. ek wil graag weet vir intersantheid, hoe groot is die gemiddelde plaas in jou buurt?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 674 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!